Event med Lilla Vardag på AB Småland

Samma dag som allting blev kaos i hemmet, den 25 oktober, var jag på event. Inte vilket event som helst, utan fantastiska Zandra och Clara som driver både instagramkontot och podcasten Lilla Vardag (de som drog ihop några grymma tjejer till Boule-kvällen!), hade dragit ihop en massa fina Malmö-grejer och samlat allt på AB Småland!
 
 
 
Hela övervåningen var vigd åt eventet, och ett av rummen i workshop-delen var fylld med nästan allt innehåll från Florista-butiken. Så himla fin butik, förresten!
 
 
Det fanns mat också! Fixad från Foodora, från restaurangen nästan brevid, som jag tror heter Jasmin Al Sham. Supergott, bästa hummusen jag ätit i alla fall!
 
Sen satt vi och lyssnade på Farah från Ligga med P3, och hon var galet bra och rolig. Brevid oss gick en massa bilder från instagram som man hade fått skicka in med beskrivning, och där fanns så mycket fint!
 
 
Fina Zandra, en av två i duon som höll i allt och fixade! Fick tyvärr ingen bild på Clara dock.
 
 
Där fanns saker att dricka, som Caliente, som är så. jäkla. starkt!? Det är alltså någon sorts chilidryck, men inte riktigt min grej.
 
 
Sen var det dags för: lite blomster-workshop i miniformat! Från finaste Florista fick vi lite tips på hur man binder en bukett, och så pratade vi lite blommor och hur man blir florist och sådär.
 
 
Underbara Emma var också med och testade på att binda blommor!
 
 
 
Jag stod kvar en liten extra stund medan folket avtog, och mitt sällskap hamnade borta vid det enda lilla stället vi inte hade hunnit kika på: Tea Junkie.
 
 
Där kunde man smaka te! Mest är de specialiserade på Matcha, men just det på bilden är inte matcha, utan ett kinesiskt te som är rullat till små bollar, såhär:
 
 
Och såhär ser det ut när det är torrt, uppblött och i te-form! Tyckte det var så himla häftigt, och dessutom gott. Ska införskaffa åt mig själv nästa gång jag är på Malmö Saluhall, där de precis öppnat en liten filial!
 
 
 
Där hängde vi lite och snackade te, olika smaker, jul och så tittade vi på håll på kaktusar och suckulenter.
 
 
Sen testade vi tre olika sorters matcha-latte, och så var det dags att röra sig hemåt. Vi köpte varsin tygpåse som Clara och Zandra låtit trycka med design av just Emma!
 
Sen det faktum att när jag tog upp telefonen för att betala för sagda tygpåse hade 12 missade samtal och fick ett trettonde är väl en annan femma, men det har jag också skrivit mer om här.
 
Allt som allt var det ett supermysigt event, och jag hoppas att det snart blir något mer!
Kommentarer
Postat av: Linnéa

Teet ser rickigt spännande ut :) Vet du om det hade något speciellt namn?

Svar: Förlåt för riktigt sent svar, men ja! Fotade för att komma ihåg, det heter Guifei Concubine och är ett Oolong-te! Hoppas du hittar det om du är sugen!
Beatrice Hallberg

2016-11-21 @ 16:13:42
URL: http://iknitsweaters.blogspot.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0