Te och regn

Malmö / Permalink / 5
 
 
 
 
Såhär ser väl mest mina dagar ut, dricker te och sitter med datorn i sängen. Bloggar, läser andras bloggar, lyssnar på regnet utanför och sådär.
 
Fast igår möblerade vi om, och nu ser typ hela rummet kaos ut. Så innan ni får se några bilder alls så måste vi nog städa klart. Annars är det typ första soliga dagen i Malmö på säkert mer än en vecka, och jag tänkte se om jag skulle ta en promenad sen kanske.
 
#1 - - zeb:

Te kan vara något av det bästa som finns.

Svar: Ja, verkligen!
Beatrice Hallberg

#2 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Låter ganska mysigt :P Te är så gott, speciellt nu på hösten :P

Svar: Ja, det är ganska mysigt, och har hittat ett grymt te nu också som jag dricker dagligen :)
Beatrice Hallberg

#3 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vad spännande, vad är det för te? :)

Svar: Åh, det är från Ica och är deras eget märke. Rabarber och Vanilj heter det! Men även deras I love Eco-te Grönt te med smak av Apelsin och Svarta Vinbär tycker jag är värt att köpa! 13.90 respektive 17.90 på mitt lilla Ica på Möllan!
Beatrice Hallberg

#4 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Jaha, okej, jag har druckit andra rabarber/vaniljteer men inte Ica's tror jag :) Men Ica's egna märke brukar vara bra, får testa någon gång, fast jag har Hemköp närmast :P :)

Svar: Har också testat en del annat med rabarber, kanske mest rabarber grädd? Men det här smakar helt annorlunda! Gillar det skarpt verkligen, det är supergott. Luktar sött, men smakar inte supersött, och ja, testa vettja! :)
Beatrice Hallberg

#5 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Ja jag har nog mest druckit rabarber/grädd. Men tror Garant har rabarber/vanilj också o den ät god. Men får testa Icas också nån gång då. :)

Svar: Jaha, har Garant också en? Kanske får leta efter den på Hemköp nästa gång då. :) men Icas är starkt rekommenderad i alla fall! :)
Beatrice Hallberg

Till top