Mat jag önskar att jag kunde äta igen


Är bland annat den här makalösa förrätten vi åt på Påskafton. Det här är då... Cirkulerat 63,5°-ägg på bädd av rostade rågbrödssmulor, serverad med hemrökt, cirkulerad lax och till det picklad lök, dillolja och små gröna skott. Något jag aldrig ätit förut, och antagligen aldrig kommer äta igen. Helt galet att man kan laga sånt här i sitt eget kök!

Och det här, alltså, åh. Också Påskafton i år, men huvudrätten. Cirkulerad ryggbiff, rotselleri på tre sätt och en gudomligt god skysås till. Rotselleri är så himla gott ju!? Här är det puré, ugnsrostad och så picklad! Helt galet gott, och jag skulle med nöje ätit fler portioner än den en och en halva vi kunde få, hehe.
Har ni några speciella mat-minnen? Dela jättegärna med er! Älskar mat, om det inte framgår tillräckligt ofta, och önskar att jag hade tid, ork och påhittighet nog att ha en matblogg. Men tills den idén tar fart delar jag ju med mig här i stället!
gott det ser ut :D kram