Några av helgens höjdpunkter i bildform

Resor & Utflykter / Karlsborg / Permalink / 7
Om det undgått någon så var vi i Monthly Makers-gänget hos Sandra i Karlsborg i helgen! Jag tänkte dela med mig av några få bilder från de två dagarna, som känns som höjdpunkter på resan. Inte alla dock, jag har en hel del bilder kvar att redigera och en sisådär 122 korta och långa filmklipp att redigera ihop till en liten film! Den får ni se i sinom tid, så tittar vi på lite bilder så länge.
 
 
Wilda och Elsa på stranden till Vättern en solig förmiddag = extra lycka!
 
 
 
Och detta då!? Fler bilder från hemma hos Sandra kommer senare, men hennes hem är precis lika drömmigt som det verkar inne på hennes blogg. Kul också att träffa lilla Gösta, och att få en uppfattning om hur rummen man ser på bilderna hänger ihop!
 
 
Anna María matchade den virkade bollen Elsa gjorde åt Sandra!
 
 
Sen bodde vi ju på Karlsborgs Annex, och verkstaden som hör till familjen Nymans ägor är full med roliga saker, lådor fylla med prylar, en keramikverkstad, fotostudior, och cirka allt annat man drömmer om som kreativ person.
 
 
Dessutom hann vi med en lång fika + runda med tankar och känslor på deras café! Ligger precis runt hörnet, och serverar i princip allt som är gott!
 
 
Mot slutet av långpromenaden runt nästan hela Karlsborg togs enormt många bilder, bland annat denna! Jag hade mest av allt svårt att ta in allt, och det faktum att det fortfarande låg is på hela Bottensjön!? Så absurt när man inte ens sett frost i Malmö sen typ... mitten på februari i alla fall.
 
 
Stunden på tåget när jag och Ruth möttes upp i Gbg för att ha sällskap, och sen mötte upp Stockholms-gänget i Skövde för att ta bussen. Och den där grejen från Starbucks = asgod!
 
 
Och så en hel massa möte, med spännande sätt att spåna på saker och en massa spännande och roliga idéer som vi bara väntar på att få dela först med varandra och sen med er!

Och det var en del av den här fina helgen i Karlsborg. Jag hoppas verkligen det blir fler, och att vi får åka runt till varandra fler gånger, för det är så kul och peppande att träffa allihop! Nu saknade vi visserligen 4 personer den här gången, men nästa gång hoppas jag vi blir full grupp!
#1 - - Wilda:

Fantastisk helg! Så himla fint att få träffa dig, Beatrice!

#2 - - Jessica:

Vad fint ni verkar ha haft det <3

#3 - - lovisa:

åh men så kul! ser fram emot filmen!

#4 - - Mikaela:

Så kul att få ta del av helgen från alla era inlägg även om jag inte kunde vara med <3

Svar: Vi saknade dig! Hoppas du gillade vink-filmen på snapchat!! <3
Beatrice Hallberg

#5 - - Sandra:

SÅ roligt att få ta del av helgen på det här sättet :) Det var verkligen två otroligt fina dagar! Nu ser jag också fram emot filmen :)

#6 - - Maja:

Ni verkar verkligen ha haft en extremt peppande helg! Ser fram emot att få ta del av alla era idéer och upptåg. :-)

#7 - - Mikaela:

Jaaa snapfilmen var så fin, blev jätteglad :D :D

Till top